In memoriam

In memoriam

Dena, mijn eerste collie

 —>Klik hier<— voor een andere/latere foto van Dena

In naam van Dena is onderstaand gedicht recht uit mijn hart.

Zo was Dena. Altijd voor en aan mij denken!


Dena is vredig ingeslapen op 3 juni 2011 op de leeftijd van 13. 1/2 jaar.

Je liefhebbende baasje, Els

Malouine’s Nirvana (DENA)

Geboren:01-02-1998

Overleden:03-06-2011

Mag ik gaan?
Zou ik nu mogen gaan? Denk je ook niet dat mijn tijd gekomen is? Zou ik afscheid mogen nemen, van met pijn gevulde dagen en eindeloze eenzame nachten? Ik leefde mijn leven en deed mijn best, en probeerde een voorbeeld te zijn. Mag ik nu één stap verder gaan, en mijn geest bevrijden? Eerst wilde ik niet verder gaan, en vocht ik met alles in mij. Maar iets lijkt mij nu aan te trekken naar een warm stralend licht. Ik wil nu gaan. Ja, het moet zo zijn. Het is zo moeilijk hier te blijven. Ik doe mijn best, zo hard ik kan, om nog een dag te leven. Zodat ik jou de tijd kan geven, om je zorgen aan mij te schenken en om jouw liefde en angst te delen. Ik weet dat je verdrietig bent en bang, want dat zie ik in je tranen. Ik beloof je dat mijn geest ALTIJD dicht bij je zal zijn waar jij ook gaat en staat. Eindeloos veel dank dat je van me gehouden hebt. En jij weet hoeveel ik ook van jou houdt, daarom is het zo moeilijk om afscheid te nemen en dit leven met jou vaarwel te zeggen. Dus hou me nu nog één keer vast en zeg me nog een laatste keer, dat je zoveel van me houdt, dat je me laat gaan vandaag.

—————————————————————————————————-

In memoriam

Breathless Sheranda Ayurveda (Pluto)

Eigenaar: Monique van Iperen

Geboren: 26-06-2000

Overleden: 10-12-2010

Vader Valinor Jamaica Rum (Kingston)

Moeder Malouine’s Nirvana (Dena)

Lieve Pluto,

 Je was een collie met een gouden karakter.

Trouw en onvoorwaardelijke liefde heb je gegeven.

Ik zal je nooit vergeten, (altijd in mijn hart.)

Els

—————————————————————————————————-

In memoriam

Breathless Sheranda Dealis (Dodger)

Eigenaar Fam J.W Visser

Geboren: 13 April 2005

Overleden: 16 September 2007  

Dodger is hier geboren als kleine lieve pup van Mike en Angie uit het D-nest Dodger is na een kort ziekbed overleden aan hersenvliesontsteking.
Lieve Dodger,
Niet meer hier bij ons, maar altijd in ons hart. Je was een lieve, vrolijke mooie reu met een gouden karakter. In je jonge leventje heb je veel gegeven en veel gekregen.

Rust zacht, lieve schat.

—————————————————————————————————-

In memoriam

Lieve Faya,

Je bent hier geboren als lieve en zachtaardige pup. Na een paar weken ben je erg ziek geworden. Je bent naar de regenboogbrug gegaan, waar je geen pijn meer hebt en niet ziek bent. Nu heb je vrede en rust. We hebben  jou voor altijd in ons hart gesloten en daar ga je nooit meer weg! Lieve Faya rust zacht en geef Dodger een knuffel van me.

Liefs, Els

—————————————————————————————————-